Despre noi

DC dental

Clinica DC dental

Specializată în servicii de implantologie avansată, chirurgie orală și maxilo-facială, clinica DC dental oferă tratamente la cele mai înalte standarde, într-un ambient placut, steril, dotat cu echipamente de ultimă generație.

Fiecare pacient traiește o experiență unică, fiind tratat de o echipă de specialiști în chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, parodontologie, endodonție și cosmetică dentară, pe baza unui plan de tratament personalizat, întocmit in echipă.

Clinica DC dental este coordonată de Dr. Drochioi Cristian, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială.

Dr. Drochioi Cristian

Asist. Univ. Dr. Drochioi Cristian coordonează clinica DC dental unde efectuează consultații și o gamă variată de intervenții chirurgicale în sfera oro-maxilo-facială.

Deține licențe atât în Medicina Dentară cât și în Medicina Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași.

Din anul 2012 a activează ca asistent de cercetare, apoi cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași, disciplina de chirurgie maxilo-facială.

In prezent, Dr. Drochioi Cristian este medic specialist in cadrul compartimentului de chirurgie oro-maxilo-faciala al Spitalului Clinic Militar de Urgență Dr. Iacob Czihac Iasi

Ariile de interes medical: chirurgia ortognatică, chirurgia oncologică, chirurgia tumorilor benigne maxilo-faciale, patologia glandelor salivare, anomalii maxilo-faciale, disfuncții la nivel articulației temporo-mandibulare (ATM), chirurgie preimplantară, implantologie.