Stomatologie Copii | Pedodontie

Pedodonție

Pedodonția sau stomatologia pediatrică este ramura stomatologiei ce are în vedere tratamentul specific al dinților copiilor.

Pedodonție

Pacienții copii sunt o categorie aparte, de aceea ne dorim ca experiența lor să fie una plăcută, să asocieze vizita regulată la medicul dentist cu o joacă, să revină cu plăcere și să efecteze acasă periajul dentar corect, așa cum noi, în spiritul copilăriei, vrem să îi învățăm în cadrul clinicii.

Atunci când periajul dentar este efectuat corect, putem asigura un control mai bun asupra sănătății dentare și preîntâmpinăm pierderea prematură a dinților de lapte, care poate duce la diverse anomalii dento-maxilare.

De asemenea, tratamentul precoce al afecțiunilor dentare este foarte important, întrucât folosim metode moderne de prevenire a cariilor dentare, precum sigilări, fluorizări.

Este recomandată vizita la medicul pedodont de două ori pe an pentru controlul igienei dentare de la vârste fragede și pentru monitorizarea evoluției erupției dinților de lapte și a celor permanenți, pentru anticiparea unor eventuale probleme dentare.

Zâmbește cu DC Dental